Senaste Inlägg

rubrik?

hejsan, allt bra med er?
tack med mig är det bra, är hemma efter en timme på gymmet och det känns bra i kroppen. Har varit nere hos madeliene och har försökt få igång hennes bil, men den ville sig inte så vi sket i det så stack jag hem och la mig i sängen.. Ska snart hoppa in i duschen, har faktiskt inte gjort det ännu. haha!
Såg ni bb igår?

Söndag

Hej på er!
Helgen är över men har inte söndagsångesten eftersom det är lov en vecka nu så det är skönt att känna att man inte behöver tänka på skolan.. Min helg har varit tråkig, riktigt tråkig. Har inte gjort ett skit, bara träffat vänner och städat.. Vet inte vad som händer idag, får väl sätta mig med några samhällsfrågor så jag kan klara mitt prov så jag blir godkänd! Sen blir det nog en dusch och göra vid mig lite gran sen får jag se vad som händer..

Ikväll ska det iaf ses bb 2012 se vad det är för människor detta året..

Jobb imorgon kanske, sen gymmet och jobbar jag inte så blir det gymmet tidigt..

Vad ska ni göra idag?

Puss

Gym gym och åter gym

Har varit i ca 1.30 h på gymmet idag och det är första gången och jag är riktigt stolt över mig själv.. Så mycket som jag gjorde idag skylla aldrig falla mig in till att göra annars, men nu är detta på allvar... Skönt som fan ..

Duschen nu

Sen deckar kag i sängen!!

Äntligen

Nu har jag äntligen skaffat mitt gym kort så ska sätta fart med träning, skaffa mig lite muskler , bli av med magen, rumpa och lår kanske det med? :) och framför allt min KONDITION .. Haha!!
Den är sämst..

Har prov att öva på tills imorgon, ganska mycket men kag biter ihop och pluggar. Det är bara imorgon sen har vi en veckas lov!! Sen skolan en vecka sen beger vi oss ut på praktik, fick brev idag och känner mig nöjd med mina arbetstider :) dock är jag osäker inom arbetet eftersom det är med barn men man kommer in i det.

Vad ska ni göra på lovet, ni som har lov?

Puss

Tisdag

Hej på er.

Sitter här hemma och kollar på greys ska snart ta och fixa mat sen får jag se vad kvällen bjuder på. Ska kanske göra lite projekt arbete så man får något gjort idag.. Nu är det bara två skoldagar kvar sen så är det lov, skööööönt. Det behövs faktiskt, eller ja vi har ju nästan precis haft lov men det är skönt med ett till. Vad ska ni göra på lovet?

Puss

Ny vecka

Det är måndag, ny vecka. Vad händer här då?
Fått hem min student tröja, mycket skönt och jag välkomnar den väldigt!

Varit i skolan tre timmar idag, fick gjort det som jag skulle fått gjort och nu sitter jag hemma och funderar på att ta mig någon stans att fota i detta mysiga väder. Träden är jätte fina och snön ligger fint på marken.. :)

Vad gör ni själv?

Söndag

Så som du vill blir behandlad ska du behandla andra!

Juste, hur klokt är inte detta?

10 Februari 2012

hejsan på er. allt bra? med mig är det bra, hade en jädrans huvudvärk i morse men den har släppt, skönt! Sitter här i min lilla mys hörna som jag skaffa igår, lägger in en bild sen på hur det ser ut. Fredag? Ja vad händer, så fruktansvärt tråkigt är det....

Gym

Skulle fixa gymkort idag , men det blir imorgon istöllet så här ska det tränas!!!! Taggad!


Mindre kul är att det blir plugga samhälle nu!

20120207

Sitter här hemma och är snart klar för att sätta mig med skoluppgifter.... Väntar bara på Jane, sen blir det plugg! Usch ca det är tråkigt men det måste göras tyvärr.

Skolan har varit helt okej idag, den drygaste dagen kommer imorgon!

Nej måste kila!

Godnatt

Blir till att kolla klart på Wallander sen ska jag sussa, undra hur länge denna bakfyllan ska sitta i ....

Nu är jag 19 år

Så ja , igår va det dags för min dag och det firades lite lätt med 4 kompisar. Ganska trevligt för att vara så lite folk :) haha!

Dagen börja med att jag blev väckt av min kära pojkvän med frukost på sängen, tack ❤ men jag gick ner och för det är så klyddigt att sitta i sängen att äta , sen fick jag ett presentkort på cubus av honom så efter frukosten så stack han hem och jag stack till cubus och så. Fynda tre par byxor, ett par blåa jeans och två jeanstights, gråa och militärgröna! Mm vad fint! Sen stack jag hem och tog det lugnt i soffan och sen börja jag göra vid mig . Körde ner till Madde när jag var klar , där vi skulle va under kvällen, det blev amörgåstårta, melodifestivalen och en jävla massa dricka. Sen runt halv 3 - 3 så ville jag hem, då hade det blivit för mycket plus att jag hade Bob här hemma, hunden alltså för er som inte vet. Men tro fan att min skjuts hade somnat, ringde och han svara ej sen bara någon minut senare så ringer han, tack tack tack! Snälla vänner man har som ställer upp..

Idag vakna 7 i morse och mådde pisa kan jag säga er. Somna om igen efter många om och men vid 9 sen blev det bara fram till halv 11... Puh , jag känner att jag Kommer inte vara körduglig på en vecka.
Hade iaf en bra helg, hoppas ni också hade det:)

Puss

Fredag

Vad gör ni en sån hör fredag?

Själv sitter jag hemma hos Madde och det lugnt!

2 februari

Hej på er.
Har inte orkat skriva idag, direkt från skolan körde jag och hämta mormor så vi kunde hämta mina nya glasögon som kom in igårkväll. Sen till furulund och lämna Jane sen till lödde, gick där en liten stund sen körde jag hem mormor och hem till sängen, deckare till unga mödrar avsnitten och sov en stund. Vakna stack med mamma och handla något att äta sen ut och träffa Jane i det kyliga vädret, brrrr det är snuskigt kallt ute just nu här i lilla Kävlinge/furulund!

Kom hem för en stund sedan, visa pappa glasögonen eftersom han inte sett dom så fick han mina gamla (y) haha! Söndriga men dom går att använda, ska snart bege mig in i sängen till mitt hjärta som väntar på mig. Ligger såklart i badet, var annars? :)

Imorgon åker mamma, pappa och lillasystern till Göteborg och spelar sm så dom ska sjunga för mig imorgon tror jag eftersom jag fyller hela 19 år på lördag! Det ska jag nog fira med en eller två cider , kanske fler :) hihi.

Vad ska ni göra i helgen?

Mina nya glasögon! Lite ovant att se mig i dessa, mycket större än dom andra.. Bilden längst ner!(gamla)

Go'kväll

Sitter här hemma fortfarande och ska snart gå ner i tvättstugan och ta upp mitt täcke och slänga i det andra plus kuddar sen när det är gjort ska jag ut och träffa Jane en stund ;)

Vad ska ni göra denna lilla onsdagskväll?

Puss

20120201

Hejsan vänner små!
Hur är er onsdag? Min är bra, ligger i ett varmt och skönt bad. Känner mig ganska trött faktiskt , hade varit skönt att sova en stund men då kommer jag aldrig kunna somna ikväll. Usch då, det vore jobbigt! Håller på att tvätta mina täcke, kuddar och sängkläderna. Det är jätte tråkigt, men måste göras. Nu är man så pass gammal så man kan ta eget ansvar för sådana saker, tycker jag. Kan säga er att oftast tvättar jag mina egna kläder alltid. Har dom på mitt rum sen tvättar jag dom efter hand! Och eftersom mamma och pappa ska till till Göteborg till helgen så ska jag passa på att tvätta så mycket av mina kläder som jag bara kan, det står tvättning på hela schemat, kanske lite krök. Det får vi se om jag hittar skjuts hem såklart. Haha Har nog inte druckit sen jag fick mitt körkort, jo kanske en eller två cider inte mer.. Men till helgen är jag nog lite sugen eftersom jag fyller, ingen stor siffran men kan ändå vara kul :)

Annars har det bara varit skola, inget annat nytt.

Har ni själva gjort? :)

Trodde att vi va av med all snön nu, men inte det inte.

Puss