Senaste Inlägg

NP&Ninas fördelsedag!

Vaknade imorse seg som fan och tänkte nö fan om man skulle ligga kvar i sängen , visst hade de varit underbart .. Men nej , det va bara till att hoppa upp ur sängen och gå och göra sig i ordning sen åkte jag till skolan .. Och min skoldag började med nationella prov i engelska uppsats .. ja vad ska man säga om det? vi får väl se hur det gick ..
det va ju en väldigt lång skoldag idag tyckte jag , väldrigt trött va man så man kanske ska hoppa i sängen lite tidigare idag :$

Efter skolan åkte jag hem och sen in till Malmö en snabb runda sen ko  mina underbara vänner och då blev det en kubbrunda och umgås till det börja regna ..

Nu ska jag snart kolla på andra avenyn och sen sova !
hörs


Nina är en stor flicka nu! hela sjutton år <3 Hurra :D

natti

Sov gott

Min dag har varit både bra och dålig!
Orkar inte skriva så mycket för jag ska gå ner och lägga mig nu så att jag kommer upp imorgon till nationella provet! (Y)

Jag har slagit rekordet; jag duscha på 3 minuter ungefär. så snabbt har jag nog aldrig duschat! ;)
men men , sov gott alla läsare !
Hålll nu tummarna för mig på mitt NP :$

puss

sjuk

ligt! HAHA! fatta ni? :D

sjukligt?

Men men , utvecklingssamtalet gick bra och sånt sen blev det älskling och vänner på kvällen!

Vaknade imorse och va jätte trött så att det inte fanns .. dagen börja inte bra , skolan har börjat särbehandla en .. först igår va allt bra och sen nu imorse så ska jag gå till en lite grupp och skriva på datorn och sånt inför nationella proven? jag fattar mig inte på den skolan snart .. men men , dagen gick vidare som vanligt och tråkigt va de . Skulle skriva något skit på svenska så va jag klar kvart över två och skolbussen gick fem i halv 3 men som kom Kicki och sa att den va i sönder så skulle vi gå ner till bussen så kom Emma med och så gick vi tillsammans... Sen kom jag hem och ska snart äta!

ha de bra!

söndagen den 25/4

just nu slänger jag ögonen på datorskärmen och tv .. det är ju wallander och sen ska jag hoppa ner i sängen.
Har prov imorgon och det har jag inte lyckats öva på, bull! :(  kommer förmodligen få IG!

Min helg har varit okej .. ganska lugnt .. mys med älskling och sånt.

Jane har köpt en otroligt söt vovve .. :D riktigt sööt !! :P
hon lyckats men köpet ;) <3

Men nu ska jag kolla klart på wallander och sen så ska jag hoppa i sängen ..

HA de fettt! ! :D

puss puss

sjukt skön dag!

Vaknade kvart i sju i morse för mamma kom och gal om Mulle (katten) ..
åhe, var är han , LOUISE , har du sett Mulle .. och nej det hade jag inte .. men efter dom hade gått och kallat på honom så hörde jag en katt som jamade så kolla jag ute i garaget där kom en lite kisse som heter Mulle :D
så va det problemet löst och då hoppa louise i sängen igen för att jag börja halv 11 och skulle kolla klart på min film som jag började på igår .. men ojdå , vakna visst lite sent :O 08.55 och skulle egentligen ta tåget 9.26 .. men fick bli 10.00 tåget istället men det gjorde inget ..

Vi skulle vara ute och gå tipsrunda med folk från äldreboende så fick vi var sin pensionär och gå men .. :) trevligt , sen efter det åkte vi tillbaka till skolan och käkade och direkt efter det stack vi till lektion så vi skulle kunna få sluta tidigare och åka hem , så var jag hemma vid halv 4 tiden ..

Tog en dusch när jag kommit hem och nu sitter jag här och skriver en massa rader , men inte lnge till för jag ska gå och fixa mig nu :)

Ska ut med vännerna ikväll! <3
soft!


Ha de finfint! =) 
puss

godnatt

Nu ska jag kolla på andra avenyn om jag orkar sen blir det sängen ..
Sov gott!
pusss



:'(

öhh?

dettta är helt sjukt , det finns inga ord för det ..
tänk allla som jobbar där ? :O :S
kolla länken!


http://www.skanskan.se/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100421/KAVLINGE/704219889/1087/kavlinge/*/korsbackaskolan-laggs-ner-hosten-2011

jävla skit dag

Min dag : den har varit väldigt seg om jag själv får lov att säga det .. :/
Det bästa med hela dagen va att jag fick sovmorgon .. ahh , skönt!
Sen när vi kom till skolan satte vi igår med ett arbete direkt och efter det skulle vi ha engelska och då fick vi en ny vikarie igen, men visst hon va trevlig och bra! Men på engelska lektionen fick vi reda på att vi ha NP på onsdag och ett prov som vi skulle haft för veckor sedan .. S: usch, sen efter det så kom v i till matsalen och va skit hungriga .. Yesss, mat! Nähe .. så hade inte maten kommit .. vissa hade stått i mat kön från halv typ till kvart över eller något .. KATASTROFFF!  men iallafall när vi kom till vården fick vi reda på att vi ska ha lektioner imorgon fast vi ska göra något annat ... sen matteprov och det SÖG!!! Jag kunde ingenting , jag fatta ingenting så antgligen blev det ett IG där med !! :( Men en sak till som va bra , jag fick VG på min APU-rapport !! (Y)(Y) skit bra!

Till tåget ffick man springa , det va spårändring och allt fy fan.

Och nu sitter jag här och väntar på mat och min pojke .. :) <3
ska bli skönt att koppla av lite! =)

nej , nu är jag trött i fingrarna ..

pusssen



<3

sleeeepp weeeeellll

Nä, nu ska jag ta mig i kragen och gå och lägga mig :D
Imorgon bjuder skolan på frulle och sånt sen någon jäkla
föreläsning efter det .. sen vanliga lektioner .. sov gottt
mina damer & herrrar  ;) <3

Puss

skön dag

Detta har varit en skön dag .. soft!

Lina hade tagit min väst och där i låg mitt buss/tåg kort så det blev bil till skolan .. ahh skönt.
sen hade vi teori nästan hela idrotten och eftewr det va det lunch och matte sen lite info på medicinsk grundkurs lektionen allt har varit soft .. ska ut med vännerna efter jag käkat och sånt  och umgås (L)

Min älskling är sjuk! :(

och jag är sugen på klassfest för min gamla klasss och min nya :D

puss

godmorgon

Idag är jag skit trött , jag vet fanken inte var jag har mina ögon .. jag har legat och dragit mig i sängen säkert en timme nu så nu fick jag tummen loss men jag kom bara hit .. borde gå och klä på mig nu snart för jag ska cykla om en kvart typ , tråk! :(

men men , får se om jag hinner in om och skriva lite senare ..
puss

rubrik?

Vad säger man?

hej hopp alla läsare .. :)
jag har inte skrivit så mycket nu för att jag inte har varit vid fdatorn .. har inte orkat starta den eller så har den varit upptagen av alla andra så nu passar jag på att slänga in ett inlägg så ni har något att läsa :)

Helgen har varit sådär. Har varit med mina vänner och sovit med min underbara pojkvän mer har jag inte gjort ..
Jo idag tvätta jag pappas bil (A) jag gjorde det för att vara snäll .. den såg ju ut som fan så jag tog intiativet och tvätta den ..

Ska snart gå och lägga mig och kolla på tv ett tag innan jag somnar inte för att jag är trött men det är ju skola igen =/

Jag tyckte precis att det va måndag och helgen är redan slut .. hoppas att det går lika snabbt denna veckan + dom andra fram till sommarlovet. Tänk då har jag redan klarat av 1:an :) så duktigt!
måste bara säga att jag fick 7/8 på mitt läxtest i fredags :D (A) stolt !

nej , nu orkar inte jag skriva mer ..
sovgott alla läsare!

ojssannn

VEt om att jag inte har skrivit på länge men det är för att jag inte har jaft tillsång till dator.. eller jo det har jag men jag har inte haft tid  .. Har bara spenderat all tid till mina vänner för att spela kubb, grilla och har bara haft det väldigt mysigt ute i det vackra vädret :)

Så starx som möjligt ska mamma till Ikea så jag ska hänga med .. ska öviningsköra :D wiie :D :D :D
Men men , nu ska jag göra vid mig . ha de fint!

=)

soft och godnatt

dagen har varit jätte bra :) Den har inte varit så lång eftersom vi inte hade någon engelska men däremot har jag gjort ett prov som inte blev så lyckat kändes det som. men det får vi ju se när jag får tillbaka det .. det kan inte hända mer än att jag får göra om det .. måste själv erkänna att ddet var svårt för att man blanda ihopa allting .. men så är det:D

Nu ska jag ner och kolla på film sen imorgon är det dags för skola , men ingen lång dag där iheller :D sköönt!



vill tatuera mig igen nu snart!  :D har ju en och allt , nu fattas bara pengar och någon som vill följa med och hållla mig i handen :*

Sov gott alla söta läsare !

puss



sötnos



jag

godnatt

Nu ska jag gå och lägga mig . Ska itll skolan imorgon och göra prov som jag inte kan :/
hemskt är det , kommer säkert få ig .. har inte orkat att öva så har vi prov på onsdag också.
vill bara att det ska vara sommarlov så jag kan jobba umgås med vänner familjen(gosa med Tristan och upp till Tobbe och Malin) Ni är saknade :( <3

men men , nu ska jag neroch glo tv och käka apelsin! :*

Min pojke är det bästa som finns <33333

sommarväder

Ska snart gå ut i det underbara vädret och träffa pojkvän och vännerna för att spela lite kubb och fotboll :) Det kommer blir skönt och kul men det finns ju så jäkla tråkigt folk som bara ska göra något annat bull , men så är det .. Nej nu ska jag gå och byta kläder sen ut :D

pussis

pluggi

sitter och pluggar nu eller försöker .. jätte svårt för jag vill bara ut i det fina vädert :D
har prov imorgonbitti så vi får se hur det går :D men men


men nu ska jag försöka plugga lite !!
ha de gött! puss

godnatt

Har gjort min uppgift i Vård & Omsorg nu och ska gå och lägga mig nu strax, har egentligen fler uppgifter i Medicinsk Grundkurs men jag fatta inte det oich orkade inte mer så nu ska jag gå och lägga mig ..
Skola imorgon ju! sjukligt tråkigt också måste man plugga imorgon vilket som är ännu tråkiigare. Men så är det .. livet ärinte alltid så lätt som man tror ..

Har haft en bra dag idag med ! Har varit med min pojkvän halva dagen och sen kom tobbe och feffe sen drog vi ut och skulle spela kubb och sånt med andra. Jag kom hem vid 10 tiden och har bara suttit vid datorn sen dess och gjort min uppgift och suttit på facebook , men nu ska jag ta mig i kragen och gå och lägga mig!

Ha de bra!


Louise <3

suckelisuck

igår va det en ganska lugn kväll . satt hemma hos mig med 3 pers och sjöng singstar, kolla tv och tog det mest lugnt! va hemmma hela dagen igår så det fins inget att skriva om den dagen.

Sitter just nu och väntar på att man ska göra något så man inte bara sitter hemma hela dagen och degar .. så sjukt tråkigt! Ingenting händer nu förtiden så man får ju göra det roligt!


Jag mår verkligen inte bra , jag försöker låtsasn att jag gör de men snart bryter jag ihopa och jag orkar ínte låtsas som att jag mår bra. Jag vill må bra .. Jag vill vara omtyckt bland mina vänner, min familj och resten av omgivningen .. jag gör allt för folk som ska tycka om mig .. jag hatar att ha iovänner .. visst dom kan tycka illa om mig men jag tycker inte illa om dom! det är bara så att jag tycker det är skit jobbigt! det handlar inte bara om vänner , det handla om andra saker som jag inte tänker skriva om ..

ska gå ut nu ..

hej!

seeegt

har inte skrivit vet förlååt!

mamma och pappa övergav oss imorse ( 12) :D haha
så nu är det bara jag och syrran hemma .. Lina ska åka till mormor och vara där .
har precis gjort lite soppa men den va inte så god som jag trodde :S :P haha
ikväll är en kväll som man får se vad som händer :D

Igår va vi på järavallen med folk och grilla , sen åkte vi in till lödde istället och träffa
dom andra igen , sen begav vi oss till kävlinge för att en viss idiot ska tvätta bilen mitt
i natten .. så stog vi där .. efter det så kom det 3-4 polisbildar och då blev man ju lide
nyfiken så vi skulle kolla va det va, men det fick vi aldrig veta !!
nu ska jag gå och duscha sern åka och handla med mormor .. får annars gå ner till kävlinge
och handla .. och det tar långt tid!

ha de bra !

pussen

trötter

gud vad trött jag är .. somna sent vakna tidigt så ska de inte vara!
Har variit i skolan hela dagen och de suger för att man blir så trött .. 
Jag kom hem vid halv 4 tiden och satte mig diekt i soffan och sa att
jag skulle börja läsa min bok som vi ska ha läst ut till imorgon men
det kom jag ingen vidare med :/ får väl läsa ikväll eller något?

Nu ikväll blir det väl till att gå ut med friendsen :D <3

pussen

gaahhhH!

Jag har verkligen haft en dålig sömn inatt asså .. Jag somna mellan 1 och 2 och ska upp halv 6 6 . (Y)
Får spader på skolan , jag bara´kämpar och kämpar och det känns som att jag inte får ut något av det, men inerst inne så vet jag om att jag får det. Jag ska forsätta med att kämpa! :D

Slutar 5 i tre idag , najs får vi ju se när man är hemma sen blir det till att öva lite prov som vi redan har imorgon ..  fyfan , så är det!
Nej nu ska jag bege mig till bussen ..

Ha en bra dag allesammans <3



pussen

kul som f*n

haha , va med Tobbe, Felicia, Oscar & Madde idag .. vi körde jäkla MASSA bosse för allt och alla ..
´ni vet den mcdonalds reklamen .. HAHAHAHH!
har varit med dom hela dagen + några andra. Har varit vid stranden idag igen fast i barsebäck
och sen har vi varit i lödde och käka gott på Milas usch ja vi har gjort mycket . :)
tack för en trevlig dag!

Imorgon äär det dags för skola IGEN!! Så nu ska jag gå ner och lägga mig och kolla lite på tv .
kanske ska hitta kontrollen till tv , har inte tittat på tv på mitt rum på aslänge :P haha

cirka tio vekcor kvar till sommarlovet!
jag är skoltrött , har sjukligt många prov nu .. :S

sov gott :D


pUss

konfirmation hela dagen

Vaknade av att madde höll på att ringa mig och sånt för att hon ville att jag skulle gå upp så jag kunde äta med hon och sasse .. Så tillslut beslöt jag mig till att gå upp och det gjorde jag :D
Så åt vi och sånt , sen vid kvart i ett gick jag och gjorde viod mig för att jag skulle till kyrkan till antons konfirmation som börja kl 14.00 . Efter kyrkan stack vi hem till Lundberg och åt gott där . blev så otroligt mätt så jag trodde att jag skulle spy .. vid 9 tiden va vi hemma och sånt sen drog vi ut med Tobbe & Feffe .. Träffa andra!
Sen körde vi ut till lomma och kolla på havet , fint fint !! 

kom hem och la mig med Orrre och kolla film ..

Sen nu ska jag gå och göra vid mig för att vi ska ut :D


pusss

fullbokad helg och nu skajag iväg

Helgen är fullbokad och ska snart iväg till Oscars mormor.
Kommer hem någon gång ikväll .. sen vblir det väl kompisarna .
Imorgon blir det påskmiddag med mormor farmor tror jag och sen på
söndag är det konfimation för Anton ( oscars lillebror) samtidigt som vi
ska ha lunch med Tobbe, Malin & Tristan! Men nej , jag får gå på konfa
sen hem till dom lite senare och vara social eller något!:)

Nu ska jag fixa mig iallafall !
puss o kram!



Lojisan

?

Jag vet inte vad jag ska ha för rubrik men det fick bli såhär ..
Jag har inte orkat skriva för att jaginte har suttit vid datorn så mycket på sista tiden .. det är ju lov och så har jag haft så mycket med skolan och har helst velat ha lite fritid efter skolan .. men jag skriver så oofta jag kan för Malins skull :) (A)

Mitt påsklov har jag varit med mina vänner och fiskat en hel del och bara tagit det lugnt!
det har varit rikigt skönt!

Jag har även övningskört, fast det har jag dock inte gjort på ett tag. men jag får väl snart köra igen så jag vänjer mig .. :)

Har sovit hemma hos oscar inatt så nu väntar jag på att han ska äta så vi kan åka hem till mig och fixa mig sen ut och fiska igen :D haha

Nu har jag inte så mycket emr att skriva om :D

puss louise



min baby


båten



något


´fisk


det va några bilder som jag tog igår :)