Senaste Inlägg

dag 1

första dagen på sommarlovet har inte hänt ett piss :/
renast mammas rabatter och lite så .. imorgon har jag inte ett piss att göra eftersom
madde och oscar ska jobba och dom flesta sover hela dagarna så jag får se vad dagen har att vänta? :o
Men men , det blir intressant!



hugs

sommarlov!

igår börja mitt sommarlov! soft..
är lediga idag och så sa vi till Kerstin att vi inte ksulle komma på fredag så sa hon att det va okej om vi kolla upp egen information innan vi börja , men det kunde vi redan .. Börjar 18 augusti klockan 13.00 i J huset! klart!
igår va Jag madde NIna och Jennifer och käkade på kina resturang mMm  så gott det va :)   sen stack vi hem till Sasse och Zabina , mn så klart hade sasse glömt sina husnycklar hos sina päron så vi fick sitta ute och vänta tills zabina kom :) en kolla vi runder , och vid kvart i elva fick vi tag i kragen och gå till tåget så vi kom hem någon gång för vissa skulle ju till skolan och vissa skulle jobba :) så när vi väl va i kävlinge så skulle vi kolla om där gick bussar ,men det gjorde det inte så fick tog våra ben och börja gå mot furulund , träffa en trevlig kille som hette Filip/Philip , vete fanken hur det stavas men skit i det .. han va jätte trevligt och snacka mycket med oss . sen svände jag och madeleinee hemåt och dom andra gick ett annat håll , sen tog jag en dusch , och sedan la mig i såg wallander - arvet sen kolla ngra avsnitt av eva och adam! sen somna jag och nu ska jag gå och göra vid mig!
förmodligenkommer min älskade pojke ut idag .. har inte träffat honom sen söndags .. han  har haft/har inflammation i lungsäcken .. snyft! :/



ha de fint ... puss

...

bloggen går segt tyvärr .. men det är för att jag haar gått i skolan hela dagarna sen harjag inte orkat sitta vid datron .. men jag ska försöka skriva så mycket som möjligt! :)

Min helg har varit hyfsatt bra : ) mest tagit det lugnt :)
skönt ibland!


Va i helsingborg igår och kolla på pappa när hans spelade beach handboll med jennifer sen så kom vi hem vid 5 tiden kanske och då åt jag sen kom malin och lilla(stora) Tristan . så lekte jag med honom lite och hade de trevlgt sen gick jag ut efter att dom hade stuckit .. sov hemma hos babe inatt! :)
och nus ka jag ut igen och softa!

pussen