Senaste Inlägg

Mannen under trappan

Har precis ätit fiskpinnar, potatismor och ärtor :) mMm, vad mumma!
Skolan som vanligt eller vi fick sluta 40 minuter tidigare än vanligt seb fick vi reda på att vi inte har någotn rehab/habilitering så vi har sovmorgon och sen slutar vid tidigare på fredag, LOVELY.

Sitter i soffan med Madeleine och kollar på Mannen under trappan, spännande!!

Love


L

skolan

hej på er vänner.
Nu ska jag börja gå ner mot kävlinge för att ta tåget in till skolan!
usch så hemskt!
Efterskolan blir det städa mitt rum.


Puss


L

mat

Denna dagen har snart också sprungit iväg från oss :(

Ska åka och handla lite saker som vi glömde igår sen funderar jag på att hyra en film som man kan kolla på ikväll :) hade varit mysigt! Sen efter det så ska jag och Madde laga maten ,eller det blir nog hon medans jag sitter och tar det lugnt framför tvn. Men innan jag ska hyra film ska jag först kolla vad det är på tv så man inte hyr i onödan.. (A)



tjingeling! :)


Puss


L

Söndag

Japp, då var detta lovet också slut!
Asså det är så hemskt, har sådan ångest vill verkligen inte tillbaka till skolan. kan det inte bara bli sommarlov eller något? Men såhär känner man alltid när man har haft lov att man inte vill tillbaka man väl har kommit in i det igen så är det inte lika jobbigt men det är bara till att bita ihopa och gå till skolan som vanligt. Det gör nog dom flesta som går i skolan! :)

Igår gjorde jag inte något speciellt. Hade lite ont i magen igen igår så kände inte för att göra något speciellt. Skulle egentligen till Milas men det blev inte så för jag fick ont i magen sen fråga jag Madde och dom så svara dom inte så blev det att man inte gjorde något.
Men kom ändå i sängen ganska sent, Oscar och jag la oss i soffan och kollade på film istället. Sen efter det gick vi upp och la oss, vaknade vid 11 tiden och gick upp och åt frukost och fram till nu har jag bara kollat på film. Ska nog bara ta det lugnt hela dagen, är ganska trött fortfarande men går jag och lägger mig så kommr jag inte somna ikväll och det är hemskt. Så får man sån spring i benen istället. Blä!

Saknar min mamma & pappa.. Vill att dom ska komma hem nu, jag blev så frstad igår när jag ringde mamma och hon svarade inte så frågade jag:
Jag: Varför svarar du inte mig?
Mamma: Den låg inne i sovrummet och vi satt ute på verandan.
Jag: Mhm!

Det var så himla jobbigt att höra det! :P 25 grader , sköööööööönt! Men det blir min tur efter sommaren och då ska jag försöka få med Oscar så nu till sommaren när jag har jobbat ska jag lägga undan 6000 eller 7000 :) *ler* 

Nu ska jag kolla om jag hitta någon bra film, skriver nog senare när jag har tråkigt eller om jag inte har något för mig.

 :)

Love


L




Lomma ..



jag älskar oss tsm <43
jag älskar dig fruktansvärt mycket!

Milas

Godkväll alla vänner.

Sitter här och slänger blicken mot tvn då och då . har satt igång en film, below men har bestämt mig nu att jag ska gå och göra vid mig och sedan ha en trevlig kväll.

Det är kareoke uppe på Milas, inte så poppis men det hade ändå varit kul och dragit upp ett gäng och varit där en stund man behöver inte dricka och slösa pengar om man inte vill det utan bara sitta och umgås. nej nu ska jag gå och ta en dusch sen åka och handla hundmat glömde det när vi var ochhandlade innan, klant!

Ha en bra kväll allesammans!


Puss


L

mamma&pappa

hej på er.
Har varit dålig med uppdateringen men så kan det vara ibland :) det är inte alltid lätt.
imorse vid kvart i fem körde vi mamma och pappa till Sturup. kändes sorligt att dom skulle åka iväg utan mig och att jag skulle behöva ta hand om allt här hemma men det kommer jag klara av! Har ju mormor och farmor, tobbe & Malin i närheten så det är bara att jag ringer om jag har problem så kommer dom och hjälper mig!(A) så snällt!

Är lagom trött, eller inte nu längre sov till 10.30 sen åt jag frukost och efter det somna jag om igen och vaknade nu precis. Ska snart åka och stor handla mat så jag får väl gå och duscha och göra vid mig innan mamma och pappa ringer, dom är väl snart framme dom små grisarna .. hihi!


Nej nu ska jag kila.

Puss


L

Godmorgon!

Vaknade för en lite stund sedan och ska snart slänga i mig frukost och kolla tv :)
Har inte så mycket att skriva om.

Vad händer idag? Jag vet inte vad som händer, kan inte göra så spreciellt mycket mamam och pappa åker till Gran Canaria imorgonbitti tidigt och Oscar ´ska jobba imorgon så de blir kanske en lugn kväll det får vi se senare. Nu ska jag dricka kaffe och ta fram frukosten!

Har sjukt ont i magen idag också!!! :/


Love


L

puh

hej på er.
Hoppas ni är glada för det är inte jag!
Har världens mensvärk, har princip sutttit och gråtit hela morgonen fram till nu samtidigt har jag städat.

Kolla film nu med Oscar, och det vill jag göra hela kvällen också känns det som. Man har sånna dagar ibland skulle jag tro.

Nej nu ska jag släppa in min hund.


Love


L

Bio

Nu har jag snyggat till mig lite grann så snart kommer min skatt hit sen kör vi vidare till Lund så vi kan njuta av bio klockan halv 9 :)

Hoppas ni andra kommer ha en bra kväll för det ska jag ha! :)
Ha det så bra tills imorgon.


Puss


L

handla

Nu ska jag åka iväg med mamma och handla lite tvättmedel schampoo och sådant trevligt! :)
haha!


Ikväll så blir det bio Gullivers Resor :)


Nu kilar jag!


Kyss


L

äntligen

Sådär ja!
Nu har jag plockat undan lite här hemma, men ska fortsätta snart igen. Har lite kvar i köket och lite på bordet som ska göras men det gör jag lite senare när min mensvärk har lugnat ner sig!

Har startat en brasa och hängt upp tvätten där så den torkar lite snabbare .. får göra på det sättet eftersom vår torktummlare är sönder tror jag .. eller den vill sig inte alltid med en så jag föredrog brasan!

Båda hundarna ligger här helt utslagna i soffan ser skönt ut, om man skulle prova det? Nej det är inte lönt för om 20 minuter blir det fiskgratäng så jag får se om Oscar kommer till dess han sa det iallafall.

Kollar på my super sweet 16, fanns inget annat på tv och jag orkade inte sticka ut nu. Ska fixa ner någgra filmer och kolla på dom efter min dusch! =)


Ska kila nu!



Puss

L

kallt

Kom precis in från en runda med Nova. Ska bara vänta på tvätten och hänga upp den sen ska jag gå ut med Bob sen duscha och så :)

Blir nog bio ikväll!

Mys!


Puss


L

onsdag

då var det redan onsdag och jag har inte gjort ett dugg på detta lovet heller fast det är inte slut ännu men vi får se.

Idag hade jag tänkt att jag skulle tvätta lite och sedan städa sen efter det gå ut en lång runda med Nova sen får jag väl ta en liten tur med Bob också så inte han blir ledsen i ögat. Det är värdelöst att gå ut med båda dom samtidigt för Nova ska bara leka med Bob och det vill inte han, akn förstå honom 11 år och inte så jätte pigg! haha , synd om killen!  vovven då ..

Efter det ska jag ta en lång dusch , kanske till och med ett litet bad och sen ikväll blir det nog bio :) mysigt! =) Oscar ville se Gullivers Resor så då får det bli den filmen för annars kommer vi aldrig kunna kolla på bio eftersom han gillar världens sämsta filmer, action och sånt skit och jag är med den drama, romantik, komedi typen så det är lite jobbigt.

Ska snart plocka undan frukosten och gå ner i tvättstugan så jag kan få lite gjort så man inte får en fet utskällning när mamma och pappa kommer hem. Ni vet säkert hur det är. Går man hemma hela dagarna kan man gott göra något, ja men gör man det så ser det likadant ut på morgonen därpå. Men men!

Nej nu ska jag kolla lite facebook och sf sen sätter jag igång med mina sysslor.
Ha en jätte bra dag tills vidare.


Love

L



Lilla plummssaaannnn!

lovet

hej på er sötnosar.
andra dagen på lovet och vad ska man göra idag?
Det vet jag inte, får väl se om Oscar har tid med en ikvälll eller om han ska pilla med crossen och vara med sina kompisar .. det får vi se då .. jag ska iallafall duscha och göra vid mig sen bege mig upp till carolas cafe .. Kom dit vettja om ni har tyråkigt!=)

Nej nu ska jag kolla klart på mean girls 2 =)


Love


L




Min nya tatuering :) hihi!

sjukt nöjd, detta är då min tredje!! =)

tatuering

Stack till Lödde imorse och tatuerade mig eller vi kom inte igång fråns 11 tiden, ganska drygt att bara sitta och glo där. Men jag hade trevligt sällskap med mig:)

Jag blev jätte nöjd med den och bild kommer nog in imorgon eftersom jag har plastet på fortfarande :)

Nej nu ska jag kolla på film =) kanske vila lite!


Puss


L

Mat

Godkväll på er :)

Nu ska jag äta mat och på menyn står det;
Pannbiffar med mos och lökringar & brunsås!

Ska bli mumma!



´love


L

vackra väder








har varit ute med hundarna i det vackra vädret!!


söndag

Söndag idag och jag är jötte trött och sleden. Ska nog bara vara hemma hela dagen idag och sen ikväll så ska jag nog träffa Jennifer, hon undra om vi skulle ses så sa jag ja så man kommer ut liteoch får frisk luft. Hade jag varit inne hela kvällen också hade jag gått och lagt mig klockan 7, haha! Men nej det ska jag inte gör det är ju lov och då ska jag utnyttja det som satan!

Igår träffade jag lite vänner som vanligt hade trevligt och så, kom hem sent vet inte riktigt när men det är inte hela världen..

Imorgon smäller det, det är min dag imorgon.. Jag ska tatuera mig då, wiiii! och jag börjar bli nervös.
Ska vara i lödde klockan 10 så vi kör väl halv så jag hinner förberedda mig och få ner nervositeten :) haha


Ska klä på mig nu så jag ut och gå en lång runda i solen, sjukt härligt väder.

Hörs senare.

Pusss


L

slapp

Hej på er!

Idag ska jag bara slappa fram till kvällen .. Bara kolla på film, låta mobilen och datron vara.. eller ja datorn är igång så jag kommer ju gå till den då & då! :)

Ses ikväll!


puss


L

fredag

Som sagt så håller jag både helg oh lov, gud så skönt säger jag bara!!

Ikväll hade jag tänkt att jag skulle äta på valentino, furulunds populäraste maten för ungdommarna här, hittar både dyra och billiga maträtter. Så det är ju bra!

Efter det vet jag inte vad som händer, vill bara att det ska bli måndag så man kan bli tatuerad(bild kommer då). 
 
Nu ska jag leta upp mina kära pojkvän så vi kan käka!


Puss


LG-O

film

Har inte varit en speciell lång dag i skola, började 10.45 och fick sluta vid 14.30 så det var en ganska lugn dag! Ändå skönt när det är lov därefter!

Ikväll ska jag träffa Jennifer och kanske Jane om hon skulle ut, men det får vi se då ..

Sitter och kollar på film med pappa nu .. han ville se en svenk film så jag tryckte igång I rymden finns inga känslor, den duger en fredags eftermiddag! :) ´


Ska kila nu!

Puss

L

tv

Har kollat på tv nu en lång tid och gjort lite svenska men nu ska jag at en dusch istället och kppla av ett tag för jag har en sån himla huvudvärk! :/


pussen

L

läxa

usch, kommer nog inte hinna skriva idag så ni vet .. håller på med svenska uppgift. Har nästan precis börjat så
detta kommer ta tid, men ska käka nu sen fortsätta!


Puss


L

idiotungar

Skolan som vanligt .. 8.20 börja jag! puuh ,trött va jag.
Hade livräddning på idrotten kul, hmm nej?

Sen när jag kom hem så hängde jag med madde upp till Carolas hon skulle jobba så hjälpte jag till lite där och städa disk och sånt .. Sen när jag kom hem därifrån så stack jag och mamma och solade. Men tyvärr är där såklart respektlösa små fjortisar som sitter där inne i "betalningsrummet" och störar sig, sitter och skriker rapar och svinar! USCH! äckelungar!!!!!!! :@ så inte där fick man vara avslappnad en stund.. synd vad väl det för det lär jag behöva!

Och nu så ska jag ut och träffa lite vänner se vad vi kan hitta på:)

Pussen


L




5 days left!

sista inlägget

Hej på er igen!

Detta blir nog det sista inlägget för idag för att nu ska jag ut och träffa vänner sen ska jag hem till Oscar och sova!
Ha det så bra!


Love

L

flygande jakob

Till middag blir det flygande Jakob, fy fabian vad gott!

Sen ikväll blir det att träffa Jane och sedan ikväll åker jag hem till mitt hjärta!
ska packa en liten väska som jag kan ha med dit :) haha typ min laddare bara, eftersom jag ska hem om imorgonbitti innan jag sticker till skolan :)


puss


L

vad ska jag ha ..

Vad ska jag ha för rubrik? hm, det är den rubriken jag alltid vill skriva. Tycker det är så himla svårt att komma på. Man vill ju att folket ska bli lockade till att läsa inlägget och inte bara bläddra förbi. Men jag får väl använda min fantasi isåfall :)

Har varit i skolan idag som en helt vanlig dag.. Imorse hade vi trafikkunskap och då på den lektionen skulle vi ha läxtest som jag inte hade orkat öva till så mycket men vi får se hur det gick veckan efter lovet. Och efter den lektionen hade vi världens tråkigaste lektion, asså jag blir riktigt depprimerad av att ha den lektionen, psykologi. Jag har inte lärt mig ett enda ord knappt den enda annledningen jag går dit för är för att få närvaro och "visa" att det intresserar mig fast det inte gör det .. Men man kan inte tycker om alla ämnen!
Sen tycker jag bara att jag har jobbat på bra i skolan idag och jag är rent slut men nu måste jag läsa lite i boken som skulle varit inlämnad förra onsdagen men nej inte min bok inte .. den lämnar jag nog in på torsdag så jag får väl göra dom uppgifterna till boken. Jag är på sidan 38 och där är ca 400 sidor i den :$ hih så det kanske är dags att ta sig i kragen och göra det nu snart. Men var finner jag orken? Någon annan som vill göra det för en 100 lapp så varsegod!

Idag den 15 februari, har jag och mitt hjärta varit tillsammans i 25 månader. Underbart  och jag älskar min snutt bara mer och mer för varje dag som går även om vi bråka och har det kämpigt ibland så är han den bästa som finns för mig <3<3 JAG ÄLSKAR DIG!

Nej nu borde jag sätta igång med läxorna men ska bara fråga mamma om vi inte ska åka ut och byta hennes jacka sen handla foood, är lite hungrig faktisk och sen vill jag köra bil! 

Puss


L


Jag verkligen älskar dig hjärtat
en bild på oss 07 men det gör inget för jag tycker att den är superdupersöt!

älskling

Sitter nu hemma hos Oscar och ska sova här inatt.

Snart så ska vi gå och duscha sen går och lägga oss, eller jag ska det iallafall så jag hinner läsa tilll läxtesten imorgonbitti eftersom jag inte haft orken till det idag så får det bli så istället. Det blir lätt så när man är lat när det gäller läxor, men jag gör mitt bästa och kämpar som en idiot. Tycker att jag inte har varit bra i skolan sedan jag slutade sjätte klass :$ haha, sen har jag mina dagar när det går bra. Kan det inte bli så om man är skoltrött?

Nu innan jag ska duscha ska jag kolla blocket och tradera och se om jag hitta något roligt :) fick bara det rycket. 

DETTA VÄDER TAR KÅL PÅ EN! 
' Hatar när det blåser så mycket, jag hade inte brytt mig om det hade varit kallt men nu när det blåser så pass mycket så stör det mig otroligt mycket man kan inte göra någoting alls .. tråkigt nog! Så nu vill jag bara att det ska bli sommar så man kan vara ute utan att frysa.

Nu ska jag kila, ska kolla på skal till min mobil med Oscar ..

Sov gott, för detta blir nog det sista inlägget för idag/kväll :)

Love

L

tatueringar

Det var någon som frågade om jag inte kunde visa mina tatueringar visst kan jag det!




Här är min första som jag gjorde för typ 3 år sedan tror jag..
Den här gjorde inte alls ont. Jag gjorde den i Spanien, han som tatuera mig gjorde denna själv. Jag sa bara vad jag hette och att jag ville ha mitt namn i nacken/på ryggen så bad han oss komma tillbaka om en liten stund så var den färdig. Och när vi kom tillbaka blev jag nästan förälskad i den! Tyckte den var så fin.


denna gjorde jag nog sommar 2010 tror jag :) Blev jätte nöjd med denna också. Och en sa jag säga er, där det står Amor och halva Vincit gjorde det sjukligt ont!! En tatuering på foten gör jag aldrig om! HAHA!! :)

Och den tredje får ni vänta och se på måndagen eller tisdagen eftersom då är den gjord och den fjärde har jag inte gjort ännu och jag tänker inte lägga ut bild på den men jag ska ha den på benet i allafall :) 

Nej nu ska jag försöka öva på läxtest som jag har till imorgon, jag kan ingenting så jag kan inte sitta här längre :)

Ha det bra!

Puss

L

HMM!

..................................................... :@



lack som sataN!!!!!!

21/2-11


Gud vad jag längtar tills på Måndag! :) :)
då jäklar smäller det, min 3:e tatuering och jag har redan hittat min 4:e men nu får jag vänta eftersom jag inte har pengar till det ännu. Så förmodligen blir det till sommar när jag har jobbat en månad :)

alla <3 dag!

Ni har väl inte gölmt att det är alla hjärtans dag? Jag hade :| Och jag har inte hunnit köpa något till mitt hjärta men jag kan nog allt hitta något snabbt :)

Skolan har varit som alla andra dagar, eller nja kanske inte riktigt .. vi har kollat på film nästan hela dagen vilken som är otroligt skönt.
Får väl ta fram körkortsböckerna lite senare och öva på det eftersopm vi har läxprov imorgon. drygt men så är det! =)

Nu ska jag tända upp lite här och sen packa en liten väska för jag ska nog sova hos hjärtat inatt :) <3


Pusspussspussspussspuss

L

' <3




fotogrferat av mig :)



Nova håller mig sällskap!

skola!

Nu ska jag snart göra mig helt klar, sen ska jag börja gå ner mot kävlinge :)
går istället för att ta bussen, motion(Y)

nej nu ska jag kila! :)


puss


L

party

Nu är jag färdigsminkad och påklädd och allt :) Nu ska jag bara vänta på Jennifer sen ska vi parta hela natten lång! Wiiii =) Ikvälll ska jag ha kul det ska ni veta.


Nu ska jag åka och handla något att äta och dricka med mammi :)

Puss


L




Kvällens outfit :)


resten av outfiten!


ha en riktigt bra kväll! =)

gäsp

Gud så trött jag är.

under dagen har jag bara varit hemma och dröjt på tiden hela tiden tycker jag :/ Men ändå har jag målat naglarna, fixa ögonbrynen och duschat så nu väntyar jag på att håret ska torka så jag kan krölla till det :) Sen blir det smink och sånt .. men medans håret ska torka ska jag ta och vila en stund! :)



Puss

L

dusch

Nu blir det en dusch och sen försöka göra vid sig så man kan göra något idag då! :)


Love

L

lördag

Härliga Lördag!
Eller vad säger ni?  Jag tycker det är härligt att vakna till solsken men ändå är det lite kyligt ute. Det är så mysigt! =) Va och sola vid 10 med mamma och pappa eftersom där var stängt igår så tog vi det idag. sen åkte vi och handlade frukost och käka.

Nu sitter jag bara här och funderar på om jag ska ut och gå och fota lite grann :) Hade varit mysigt, men inte kul att gå själv. =/ 

Ska snart gå och duscha sen får jag se vad dagen bjuder på :)

Ha det så så länge!


L

punkt

äckelpäckel!

Godnatt mina vänner :) <3
hoppas ni haft en bra kväll, fast jag knappt gjort något. Jo jag har träffat lite gamla vänner och snackat lite med dom sen skulle dom vidare och vi andra skulle hem .. och nu ska jag sova!


Puss


L




bye

Nu ska jag ta och slänga på mig kläder och sedan leta upp jennifer i dettta väder!

Ha en bra kväll allesammans!

Puss&Love


L

nytt

Vad tycks om min blogg?

Lite trött på det gröna så jag valde en dyster färg men ändå en av mina favoritfärger :)

Nu ska jag ner och käka sjukligt god mat!

Puss

L

Fett gott

godkväll alla mina glada vänner!
HUr har er dag sett ut? :)
Hela min dag har jag bara varit i skolan och tycker att jag inte gjort någon nytta alls :/ men så känner säkert fler än jag, inte sant? ;) haha.. Efter det så när jag kom hem så skulle jag och mamma åka och sola men där var inte öppet vilket som inte stämde med öppentiderna. Men det sket vi på och stack och hämtade Madeleine istället och körde och handla. Vet ni vad? Det blev jag som fick välja mat så eftersom pappa är iväg med handbollen passa jag på att välja inbakad fläskfilé med vitlöksost! Ahh, gott. Skulle kunna dö för det.

Ska snart gå och göra vid mig eller, ta på mig lite sminka och sätta om håret . Tog bort mitt smink eftersom jag skulle sola och sen duscha men sen  blev det äåndrade planer så man får väl fixa till sig igen :)

Träffa Jennifer ikväll! =)


Nej nu ska jag kolla vidare på datorn och se ska jag fixa mig :)
tingeling!

Love

L

kävlinge

nu drar jag mig till kävlinge!

puss

go´kväll

Kom hem för en liten stund sedan, har varit ute och träffat lite vänner och så. Och nu sitter jag och väntar på min kära pojkvän som ska komma, tror jag! Vad han sa iallafall =)

Nej nu orkar inte jag skriva mer så nu säger jag godnatt!

Sov gott mina vänner.

Love


L


blev inte som jag sa

Haha , jag sa att jag skulle gå ut och gå men det blev inte så eftersom tvätten inte var klar så jag letade upp städsakerna istället och börja städa. Det är också motion, men det blir väl en runda senare .. :)

Ska snart ta en dusch eller kanske ett bad hade varit skönt? :)

Har lite att göra på min lediga dag!

Håller på att tvätta nu , så ska snart gå ner i tvättstugan och kolla när det är klart sen ska jag ta på mig lite träningskläder och gå ut på en lång runda med Madeleine och Nova. Sen när jag kommer hem igen så blir det till att kolla om där finns läxor att göra och finns det det så gör jag dom och sen går och duschar och tar på mig andra kläder ochs er vad dagen bjuder på! T.ex få med någon ut på en shopingtur.. Eller ja , ska handla hem lite deo och sminkservetter, kanske se om man hitta något roligt.

Fast nu innan jag gör det ska jag ta och måla mina naglar, dom jag har :$ hihi!

Love

L




en liten egobild!

solat

Igårkväll solade jag med mamma och pappa. Dom gör det nu så doms lipper att bränna sig när dom åker iväg nu snart till något varmt ställe, så jag tänkte att jag hänka mede när dom skulle sola igår . Sola 13 minuter och idag hängde jag med pappa som sällskap och solade 20 minuter.. igår var det första gången jag solade solarium .. Hihi!Men det blir ju så när man inte bryr sig hur man ser ut. Och en sak ska jag säga er, Jjag hade ju dock inte gjort det om jag hade fått betala själv.. :O HAHA! neverever!

Så har varit vaken sen halv 8 imorse så nu tänkte jag att jag skulle göra lite nytta och städa badryummet och dammsuga hela ovanvåningen och kanske lite där nere,  och efter det tvätta två tvätta eller fler :)

Senare när mamma kommmit hem så ska jag försöka att få med madde eller mamma ut till ö&b och sen center syd!

Nu kilar jag och gör lite nytta!

Love

L

Tänkte bara säga ..

Jag tänkte bara säga godnatt till er nu för att jag funderar starkt på att hoppa i säng redan nu , är ganska trött och har ont i huvudet. kan bero på mina glasögon att jag inte använder dom eller så är det p.g.a andra skäl som inte jag vet . kanske druckit för lite, är trött eller kanske håller jag på att bli sjuk vem vet?

Ska bara kolla om där är någon rolig film som man kan se eller ja somna till :)

återigen till skolan imorgon, usch hatar onsdagar! Först har man 2 timmars lektion på morgonen som man knappt fatta något av sen är det  idrott vilket jag inte är speciellt kry på .. Hatar att har idrott i skolan, bjärrrkkk! HATA...
ssen fortsätter min dag med Svenska. Och sen går jag hem för dagen och tar det lugnt eftersom jag är ledig på torsdag.

Nej nu ska jag kolla om där går någon rolig bio sen cheka in en film och sova!

Godnatt!

L

Bra jobbat!

Inlägget innan skrev jag att jag skulle köra ett träningspass, men klara inte av det för man använder bara benen så knäna anstärnger sig så jag sket på det och tog på mig gympadojjorna och stack ut en liten runda. Jag är faktiskt stolt över mig själv, liksom att jag bara gå ut i detta väder det kan jag inte själv förstå .. Inte går ut och joggar/powerwalk .. Duttikicka! =)  Sen nu till kvällsmat eller vad man säger så åt jag en grov macka och en skål med fil och fling Mummmma!



Ikväll får jag se om jag skriver ska hem till Oscar och sova där inatt igen men min dator är där, frågan är bara om jag orkar att starta datorn och skriva det är det allt handlar om.

GUD VAD JAG LÄNGTAR TILL HELGEN, vill se om denna helg kan bli mer lyckad än vad den andra blev! :) hopppas på det iallafall.

Love 

L 



bra jobbat!

Tisdag 8/2

Så nu har jag varit 18 i 4 dagar, känns ingenting. Haha, till helgen ska jag ut med kompisar och dricka lite grann tror jag eller vad vi planerat men sen om det blir av är en annan femma .. :) Men det måste bli av.

Körde imorse 7.30 till 8.10 och ja, det gick ju hyfsat bra.. :) tyckte jag iallafall.. Hon sa till mig att jag var jävligt långt ifrån Sveriges värsta bilförare och det var ju en lättnad! HAHA..

Eftersom jag övningskörde en runda igår så tog jag aldrig mitt träningspass så jag hade tänkt att göra mig i ordning för att se om jag orkar köra en timmes annars tar jag 30 min eller 45. Ska bara få ork till det också! :(

Nej skriver nog mer sen :) <3

Puss

L

dusch

godkväll!
Nu hade jag tänkt och gå och ta en dusch med mitt hjärta sen ska vi sova!

Ska upp tidigt imorgon igen och köra.. suck suck! Ska ut på stora vägar imorgon.
Godnatt!

pussen


gött

sitter här hemma och väntar på att Jane ska skriva så vi kan träffas en stund, medan jag väntar har jag fått i mig lite köttsoppa och just nu dricker jag kaffe.. blev så otroligt sugen på det .. MmmMmmmm,, satan vad gott.. har inte druckit kaffe på aslänge känns det som..

Nu ska jag flytta min älskling(minbil) så pappa kommer iväg med chryslern! :) seee you!


puss

körskolan & skolan

hejsan allesammans!
Hoppas att ni har haft en bra dag, ´jag har haft det ganska bra bara lite trött men vem är inte det en måndag? Så är det med det iallafall.. angående min rubrik så menar jag med att jag har varit och kört med körskolan idag och det gick ganska ok :) Skönt att man har kommit igång lite med det, men jag bokar bara två lektioner i veckan änsålänge men när jag känner att jag klarar av fler så kan jag ta flera men nu känner jag att jag inte orkar eftersom vi precis har ändrat vårt schema och vissa av våra lärare blir sura om man kommer försent. Men men ..
Sitter och funderar på om jag ska vila en stund eller om jag ska köra ett träningspass eller vänta tills imorgon.. slutar tidigt då också så det blir passande eftersom jag är väldigt trött..

Ikväll blir det träffa Jane och kanske Jennifer, får se om hon orkade sen vid 9 tiden åker jag hem till mitt lilla hjärta! =)

Nej nu ska jag kolla annat på datorn så jag har inte tid att skriva mer ..

puss

godnatt

rubrik?

Har precis gjort vid mig en snabbis.. hade tråkigt så jag våga mitt hår lite snabbt och sminka mig vilket man inte gör så här mycket på en söndag om man då inte sa iväg .. Men men, så va de med de, ska väl träffa några kompisar senare!
Nu ska jag kila!


puss

Söndag





Idag är det söndag och det är nog världens drygaste dag eftersom jag ska köra imorgon och efter det är det skola.. Skit tråkigt, jag orkar inte med skolan mer.. :S sjukligt bull!

Vakna för en liten stund sedan och ska väl snart gå och äta. Sen ska väl Oscar iväg som vanligt så då får jag ta mig ett träningspass på 30 min om jag har lust till det =) Men det ska jag nog kunna klämma in.

Ha de bra!





idiot

Vem är du egentligen? Känner jag dig?
Nja, innan gjorde jag men nu gör jag fan inte det din lilla fjolla! Så pinsam du är att du inet själv förstår det, att ändra sig på en sån kort tid det är ju helt sinnes! Sitt du där bakom din lilla skärm och bbbbbbabbbbbbbbbbbllllllaa ditt jäkla skit.....


Slut på tråkigheter!

Ikväll tillbringa jag hemma och ute med min kära (riktiga) vänner :)
Hemma medans jag vänta på att sticka ut så tog jag mig ett träningspass :) 30 min men jag höll på i 25 min sen fick jag ont i mina knä så gick jag och duscha sen träffa jag folket .. Trevligt!
Vi snacka om gårdagen, och nu skrattar jag bara för om jag tänker efter så va det sjukligt roligt! HAHA... Det är nästan så ni gjorde min dag..

Men just nu så sitter jag här hemma hos min kära pojkvän och snart så ska vi kolla på film och mysa.. <3<3<3 Love it!
Här kommer in några bilder på mig från idag(ego) och sen på min fina presenter! =)=)



dagens outfit, ville vara lite fin idag! =)


idag :)


jag älskar mina nya skor :)


mina presenter :)


fick tatuering av familjen .... 22/2 :)

nej nu ska jag och hjärtat kolla film!

pussen!

vad bjuds det på?

Nu har humöret åkt upp till topp och nu ska jag inte tänka mer på allt det tråkiga!

Ska upp i duschen nu sen ska mamma fixa mitt hår, fick en jättefin vågtåg av min älskade Jane :) fniss! så nu ska jag se hur det ser ut på mig det ser bra ut på alla andra så då får vi hoppas att det är samma för mig :) Hihi!! =)
Nej nu skajag kila!

puss på pannan!



fuck er

asså emellanåt var min fest den värsta dagen i  mitt liv.. Att ingen kan respektera och förstå en tjej? Varfan har man hjärnan då inne i röven eller pitten ja jag börjar fan undra .. Här ställer man upp och ska bjuda sina "vänner" och slänger ut en jävla massa pengar men vafan gör ni? Jo det svinar er som det vore på en jävla soptipp..SKÄRP ER .. Ni kan komma och fjäska skriva förlåt men DETTA ska jag fan komma ihåg.. Det var absolut sista gången jag anordna något för er.. Så jävla tråkigt att folk över 18 fucking jävla år kan bete sig som några såna jävla svin!!!!!!!:@:@ Ni anar inte hur besviken och ledsen jag är! Och jag skiter i vad ni sitter och säger om mig nu nio har ingen rätt att bli sur på mig för det är jag som ska vara sur på er eftersom ni är såna jävla svin!!!
USCH!!!!!! :@



Nej nu ska jag och mamma kolla film!

puss idioter!

sista dagen som ..

Detta är sista dagen som 17-åring! tja inte för att jag tror att jag kommer känna någon skillnad men det är väl ändå skönt att bli 18 så att man kan få göra lite vad man själv vill utan att någon ska hacka på en. t.ex tatuera sig, festa och sådant. Okej nu har jag visserligen redan två tatueringar och jag har fått dricka så jag vet inte om det ´kommer göra någon skillnad? :O Men men!

Alldeles strax ska jag plugga till mitt prov som jag har imorgon vilket jag ogillar ganska mycket. Jag hatar PROV! Sen efter det måste jag försöka att bygga på mina naglar själv!
 Nej nu ska jag kila!!
ses!


puss!

älskar min klass!

Just nu sitter jag hemma och ugglar!
Väntar påa tt oscar ska höra av sig så man kan ses idag men förmodligen blir det senare framåt kvällen så jag hade tänkt att gå och vila en stund, har lite ont i huvudet men så är det när man är flitig!! :) HAHA!

Jag verkligen älskar min klass, har aldrig trivits så bra i en klass som jag gör nu. Det är dom som får mig att gå till skolan faktiskt hada jag inte haft den klassen jag har nu hade jag inte varit så här duktigt och  så :) hihi!

Mitt öra som Oscar tog hål i har jag kvar, men det är lite svullet och rött, varm emellanåt men som ni säkert alla vet så blir det oftast det när man gör något sådant själv.

Nej nu ska jag vila bort min huvudvärk!

om 2 dagar så är jag 18 år! wihiiiiii!!!


pussen<3

Musik

har varit i skolan som vanligen en tråkigt tisdag!
Igårkväll tog oscar hål i mitt öra, aj säger jag.

Väntar på maten just nu men efter det ska jag börja bränna skrivor tills på Fredag :)
yesyes!

Men ska nog börja lite smått nu eftersom jag inte har något att säga :)


puss