Senaste Inlägg

Nattstad

Hej på er vänner.

Nu kommer ni inte se mig skriva här inne utan jag kommer att hålla till på:

www.nattstad.se/louiiseg

Kom in där och läs istället

PUSS PÅ ER! <3

hej på er.

Har inte varit i skolan idag pga andra skäl som jag inte tänker ta upp här precis.
Skulle egentligen ha börjat på mitt cancerarbete men nej det blev inte så för istället bänkade jag mig framför tv och kolla på morden i sandhamn eller vad  det hette. Spännande!

Nu har jag precis duschat eller jag tog ett långbad för att bara släppa alla tankar så jag skulle spola ner dom i avloppet sen, visst hjälpte det lite.

Vädret idag är ju inte lika fint som det har varit dom andra två dagarna men det gör inte mig någonting för att jag har saknat regnet :$ kanske låter urdumt men det är faktiskt sant. vad tycker ni själva, är det inte lite skönt med regn ibland? 


Min familj, pojkvän och dom närmsta vännerna!<3

I love 
you most of all the earth, there are no others that you are even if we fight sometimes and not always agreeing, you are hell to get the best of my entire life. I could never do without you on earth. I wonder how I had been then and who I had been?
You are the best of luck in the world!


back to life outside the blog!

återkommer igen när jag känner för det.

lund

Hej på er.
Vet om att

jag inte ahr varit speciellt aktiv men har faktiskt inte orkat om jag ska vara helt ärlig. Men nu har jag varit ledig Måndag och idag så jag och mamma har precis ätit lite ska med Madde snart in till Lund, hon ska på möte sen efter det tar vi en fika på Carolas Café :) Haha!  Men just nu sitter jag och kollar på Top Model ska snart slänga mig i duschen och sedan ta på mig och ut i det otroligt fina vårvädret. Jag blir så glad när det är sånt här väder :) :) :) :) :) ´

Nu ska jag kolla klart på det och sen fixa mig! =)

godnatt

Nu går jag och lägger mig .
Oscar ska upp tidigt imorgon och jobba och jag ska iväg!



puss


L

Lördag

idag kommer mamma och pappa hem, fast ikväll så det blir Madde och jag som ska hänga med Lina till matchen som dom ska spela vid halv 3 eller när det va :) haha!

Så nu snart ska jag gå och göra vid mig så fort jag pratat klart med Oscar!


Puss



L

:|

är trött nu så jag går och lägger mig!


Godnatt.

städ och mat!

Håller på att städa lite, eller jag plockar undan lite så det är lite fint tills mamma och pappa kommer hem. Dom kommer ju imorgon kväll så det blir väl att jag och oscar hämtar dom.
Samtidigt som jag städar så lagar jag mat till oss(mig, Madde & Lina)

Nä nu får jag gå tillbaka till mina syssssssssssloooooooooooor!

Bob kallar på vatten!


Love


L

Tv

godkvällens på er vänner.
Kom precis hem efter att ha träffat underbara vänner och ska snart sätta mig och kolla på bigbrother och film efter det om jag inte är allt för trött.
Har lite magont också. ajaj! Har det ganska ofta nu märker jag! =/

Sista inlägget för idag.

sovgott!

kort dag

Idag har jag haft en väldigt kort dag i skolan från 11.50 till 13.15. Och det var svenska och på torsdagarna har vi det med byggkillarna  och dom va sena så vi kom inte igång från 10 minuter senare. det är något projektarbete eller vad det är. Och eftersom jaginte va där förra torsdagen innan lovet så hade jag inte valt någon grupp så det fick jag göra idag. Jag och Jane gick med Mattias och Albert tror jag han hette och vi ska ha kroppsspråk, och detta ska vi alltså redovisa för våra klasser. ALDRIG!!

Det kan man inte tro om mig jag som alltid annars är så framåt oh inte så blyg alltid men när det gäller att träffa vissa kompisars föräldrar och så, redovisa.. Jag vet inte var jag ska bli av då, vill bara gå och försvinna tills det är över. Men jag kommer säkert på något bra för att jag ska slippa! =)

Nu blev jag precis klar med storstädandet av badrum och sen ut i hallen plocka jag undan lite granna och hängde tvätt, tvätta ny så nu väntar jag bara på mat(maddelagar).

Och det blir till att kolla provet till imorgon nu! :(

Tjingelingen


Love


L



slängde in en liten gammal bild :)

onsdag

Godkväller.

Har varit i skolan idag en helt vanlig dag :) haha!
Sen efter det kom jag hem och börjarde städa undan på mitt rum för där såg ut som fan (igen).. hemskt att vara en sån slarver när det gäller sitt rum! Iallafall så bädda jag rent och tog en tvätt och tvätta det som jag snart ska samla ork till eftersom jag är sjukligt mätt, har precis ätit.

ska jag göra lite småsaker nu :)


Puss



L

kaffesugen

Nu ska jag resa mig från soffan och koka lite kaffe och se klart på min film.

Tänkte säga godnatt nu till er för jag kommer inte orka gå in och blogga ikväll :)

Ha en trevlig kväll!


Puss
 

L

film igen

hej på er.
Eftersom mamma och pappa är på semester så har jag parkerat mig framför tv nu dessa dagarna. :) Just nu sitter jag och kollar på reine och Mimmi i fjällen sen så snart ska vi äta sen vet jag inte vad som händer.

ska kolla film nu

Puss


L