Senaste Inlägg

Ensam mamma söker

Godkväll på er.
Vad har ni haft för er idag?

För min del har det varit ganska lugnt faktiskt. Har inte gjort så mycket, följde med Alex och skulle kolla telefon och så till henne..

Nu blir det avsnittet från ensam mamma söker sen får man sova eftersom det är jobb imorgon :)

Sov gott mina vänner!

Puss.

Måndag

Hej på er!
Allt bra hos er, med mig är det helt okej. Bara lite trött efter helgen, men det brukar man vara efter helgen.
Imorse klockan nio ringde min telefon som bara den så det var bara att hoppa upp ur sängen och svara. Det var nämligen pappa, hans bil starta inte så han ville låna min så det var bara till att köra hem den och låna ut den, lite positivt är det för han ska åka och bestiktia den så nu sitter jag och håller tummarna på att den går igenom nu när man har lagt ut 4000 på den.. Svider i plånboken, men man får ta det som en klackspark.

Sitter nu hemma hos Oscar och väntar på Syrran som ska komma, vi ska ta en kopp kaffe och prata lite skit kanske sen får vi se vad som händer fram till 3 tiden för då ska jag följa med min kära vän till Lödde och se om hon kan få skaffa sig en ny telefon. Mycket mer har jag inte planerat idag? Kanske söka lite jobb?
Vad ska ni själv hitta på?

Puss.

Jo föresten, Jag skrev inatt i ett inlägg att det inte har hänt så mycket i mitt liv... men jag ljög, för det första har jag tagit studenten som jag nämnde och sen för det andra så har faktiskt mina föräldrar gift sig! :) haha.. Det är inget man tänker på varje dag!
här kommer en liten bild.


Ett tag sedan?

Hej på era alla glada, javisst var det ett jäkla bra tag sedan. Har haft en hel del att göra.. Jag har haft mycket i skolan och nu har jag äntligen gått ut sådär för 3 månader sen och är fortfarande arbetslös. Jobbar då och då på LKF alltid något men inte drömjobb precis. Ska ta tag i mitt liv och börja leta efter ett fast jobb så jag km flytta hemmifrån och allt sånt. Annars har det inte hänt så mycket mer i mitt liv tyvärr. Haha jag är inte med om mycket jag. Jag tar dagarna som dom kommer.

Igår var jag på fest hos bästa Alexandra, hade jätte skoj. Det var mycket trevligt, dock var det inte lika trevligt imorse eller morse och morse vid tolv tiden när jag vakna... Trött och sliten men det tillhör väl? Haha

Nu ligger jag hemma hos Oscar i sängen och ska snart kolla på battleship.. Får se hur den filmen är. Först blir det en sväng på instagram och facebook!

Kolla in på min instagram, lojisaan


Vad gör ni själva en såhär natt?

Sov gott.

Puss