Senaste Inlägg

Fix och don!

Halloj allt bra med er? Med mig är det toppen, lite stressig bara! Men det är ingen fara för att jag kommer ha en hel vecka att slappa. Har varit ute och handlat det sista nu eller håller på och sedan har jag varit ute och övningskört :) nej nu ska vi till lödde pusspuss

Shoppat för en stor slant

Hejsan på er!
Allt bra? Med mig är det toppen, fredag imorgon och jag har spenderat massa pengar idag.. Känns bra för stunden när man väl handlar men inte nu längre. Så är det! Skolan har varit bra och sånt idag, sista dagen imorgon sen är det looooov!! :) härligt! Nej nu ska jag titta vidare på parlamentet .. Puss på er

Trött men ..

kan inte sova. Oscar har tyvärr redan somnat förlänge sedan så det är väl min tur nu snart också.. Ska bara pilla klart med mobilen sen får jag lägga den åt sidan och sova så jag inte väcker mitt hjärta.

Idag har jag inte gjort ett skit, har bara tagit det lugnt.. Skönt nu är det bara två skoldagar kvar sen är det lov och då har jag det förmodligen gött! Kanske dags att packa på riktigt nu och kolla så man får med allt. Har ju beställt nya kläder så dom får man utnyttja. Men men ska upp om sex timmar så det är väl bäst att sova nu. Sov gott:)

Puss

L

Godmorgon!

Ligger här i min lilla sängen. Ska nog inte till skolan idag, för att jag har riktigt och i magen och huvudvärk. Vet kanske skälen men vågar inte lita på att det är dom .. Så jag vill inte chansa, mår jag bättre sticker jag dit såklart men det får jag se hur det blir då.. Hoppas bara jag inte blir sjuk nu till nästa vecka för det är inte så roligt att ligga på stranden och ha feber och magont. Kommer ihåg att jag haft det en gång typ två dagar och kan säga er att det var inte roligt för att jag låg bara och sov och ville inte göra något annat. Så nejtack den avstår jag och min familj (Oscar med). Ska nog sova en liten stund till om jag kan, har ju trotsallt varit vaken förlänge för att somna om men värt ett försök!

Hörs sen, ha en bra dag!

Puss


L

kärlek

Godnatt

Nu går jag också och lägger mig. Mitt lilla hjärta har redan sovit ett tag, så då har jag passat på att klicka hem lite kläder till Gran Canaria :) Nu kallar sängen och kanske en film? Sov gott. puss L

hemma efter en ..

väldigt lång dag. Vaknade kvart över sex och börja packa ner saker som jag skulle ha med mig och göra vid mig hos mamma, så jag duschade och sånt innan jag begav mig till körskolan för att köra. Körningen gick bra idag också, skönt och det känns som en lättnad att ha de momentet klart också. Sedan begav jag mig till skolan , och den dagen har varit lååååång! Jag började 10 och slutade 16.20. Jag är ganska trött nu. Ska se om jag kan skriva ut mina arbeten sedan gå ner och hänga tvätt och sedan slänga in lite till så min resväska blir färdigpackad någon gång. Klockan sex ska jag och min kära familj bege oss in till Lund och äta på Sandra(resturang) och det ska bli super gott. mumma! Nej nu ska jag kila .. puss på er L

Tisdag 25/10

Hej alla trötta! Själv är jag skit trött och ändå somna jag vid tio igår men det hjälpte tydligen inte. Ska köra om 35 min så nu ska jag hoppa in i duschen och fixa till mig ;) song à long.

Godkväll ...

På er! Vad har ni haft för er hela dagen? Själv så blev det ingen solning för min del idag, det blir imorgon istället med pappa. Så jag tvättade lite istället, det jag ska ha med mig till gran canaria :D åker om en vecka! Så exakt vid denna tiden så ligger i min säng i kalla Sverige utan jag sitter på en resturang eller på balkongen med kanske en cider eller något sådant? ;) kommer bli jätte skönt men kommer ju sakna mina kära vänner.. Men har ju min pojkvän med så han kan vara en vän och min pojkvän hehe! Det är trotsallt bara en vecka. Annars har jag inte gjort mycket mer, jo jag hängde med syrran upp till sasse och tog en kopp kaffe innan hon skulle rusa till jobbet sen ringde Oscar mig och fråga var jag va så körde vi och handla dricka och lite sånt så nu ligger vid här i sängen och kollar på någon film som handlar om ubåtar. Ska väl snart sova, är lite trött och sen ska jag upp tidigt eftersom jag har en körtid imorgonbitti :) men hoppas ni har haft en trevlig dag!

Sov gott!

Puss

L

Måndagen 24/10

Som sagt idag är det Måndag som dom flesta vet. Och det har varit skola för dom flesta även för mig. :)
Började egentligen 20 i 12 idag, men jag hade körning klockan 10.00 så det blev ingen längre sovmorgon för min del ;s Körningen gick bra, bättre än vad jag trodde det skulle gå så är ganska nöjd över mig själv. Sedan begav jag mig till skolan och hade lektioner som vanligt och gjorde ett prov som jag inte hade gjort och det gick väl si sådär eftersom jag inte hade övat men men .. det får vi se hur det går när jag får tillbaka det.
Kom nästan precis hem och hade tänkt att sticka och sola, men ingen trevlig själ vill följa med mig så jag får se om jag gör det själv efter jag käkat eller om jag tar det imorgon.
Nej nu ska jag gå ner i tvättstugan och tvätta lite.
Ha en bra kväll :)
puss

Nytt försök?

hejsan på er. Jag har tidigare bloggat här men sedan gick vidare till nattstad, men nu har jag tröttnat där med.. ganska längesedan jag gjorde det. Sedan har jagi nte haft internet på min lapptop så har jag inte orkat sitta vid en stationär data, men nu funderar jag på att göra ett försök till? :) Jag är en person som tröttnar lätt förstår ni, men jag ska ge mig fanken på det och försöka :) hehe!
Ska ta och fixa denna bloggen om jag orkar annars får den vara såhär, den är inte jätte ful precis :P
nej nu ska jag ta och tvätta lite sommarkläder .. :)
Ha det bra!
Puss