Senaste Inlägg

Nu är allt över

Gud så skönt det är nu när allt med julen är över. Har fått fina klappar och blev jätte glad för dom! Hoppas ni också nöjde er med era..

Ibland blir man bara så ledsen på sig själv, vilket jag är nu. Jag tänker på jätte mycket, över saker som jag inte borde vara orolig för sen är det cellofan inte en enda själ som förstår en, det är så hemskt! Jag känner bara att jag får bita ihop och hoppas på att det försvinner..

Lycklig kicka!

Hejsan på er. Allt bra? Med mig är det toppen och jag har bara goda nyheter idag...


Jag har klarat mitt körkort, så jävla gött. Fick bilen fulltankad av pappa och sen blev det mysfrukost på Carolas café . Jummi! Det känns så otroligt skönt, slippa plugga och sen det bästa är att man kan ta sin bil och bara kära och handla om man skulle behöva något.. Jag är stolt över mig själv, och vi ska ju inte prata om min mamma.. Hon hoppa av glädje i väntrummet där alla satt när jag skrivit upp!

Imorgon ska jag åka och handla julklappar eftersom jag fått min lön och sen ska jag åka till farmor ch visa henne att jag har körkort. Sen iväg igen och handla klappar igen och sedan avslutar vi kvällen med Bingolotto hos sasse och vakar in julafton! Tänk att det har gått så fort. Nu är mitt nästa mål att ta stundent och såklart behålla mitt körkort :D

Hoppas ni har haft en lika trevlig dag som min :)

Puss

Godkväll

Sitter hemma hos sasse just nu och kollar på skönheten och odjuret. Ah vad fin film.. Borde egentligen inte vara uppe vid denna tiden eftersom jag ska köra imorgon med körskolan ... TIDIGT! Men när filmen är slut så ska jag direkt vandra hem i det hala vädret och sova! Vad gör ni en såndana hära söndags kväll?

storstädning av

badrummet och mitt rum, eller mitt rum dammsög jag bara och torka golv.. Det tråkiga är att vi har en stor hund som hårar hela tiden sen när maddes hund är häör på besök kommer där ännu mer, men jag kan ju inte klaga allt på dom .. jag är själv slarvig och där kommer se ut som fan på torsdag igen och då måste jag städa igen. Hur har er helg varit ? Min har varit bra, lugn fredag och mindre lugn lördag... har inte så mycket att säga er.. Vad har ni för planer på nyår? Puss

hej hopp i galopp

Det går lite segt här på bloggen för min del, ganska tråkigt för er va? haha skämt å sido. Har verken haft ork eller lust att blogga för fem över. jag säger såhär att jag kommer in och bloggar när jag har tid eller tråkigt. Men ni kan alltid gå in och kolla varje dag iallafall, en dag blir man förvånad att folket har skrivit. Sjukdomar pågår, har ni märk det? Jag har.. förra veckan fick jag en dunder förkylning och var hemma från skolan i drygt en vecka. suck, man missar mycket och det är inte kul att se sin frånvarolapp då. Men denna veckan har jag klarat mig ganska bra fram tills idag när jag satt på samhällen och fick så kramp och illamåeende. men jag bet ihop och hade hopp om att det skulle gå över, men inte det. Kom till svenskan iallafall och fick veta vad jag hade för rester sen åktejag hem. Kom hem, la mig i soffan med tempen, en lussebulle, en macka och en stor kopp varm te. SKÖÖNT! Efter det kom pappa hem och vid halv fem kände jag mig lite bättre så jag följde med ner till viken ovh kolla när Lina och hennes lag träna handboll sentrötta jag så kom mamma och hämta mig. Åkte in till malmö för att hämta g farmor sen lämna henne hos mormor. Nu ikväll tog jag och Jennifer en cykelrunda till kävlinge hem till Madde och med oss hade vi Jane. Satt och kolla på tomten är far till alla barn. Sen vid 11 vykla vi hem och nu sitter jag här och laddar in skilda världar på usb så jag kan kolla på något tills jag somnar. Vad har ni alla för er ihelgen? Löööövs låis!

Sjukling

Hej hopp där ute!
Är hemma idag igen , men jag är på bättringsvägen. Skönt är det, håller på att dra av mig håret.... Uttråkad till Max, man vet inte alls vad man ska hitta på när man är dålig.

Just nu sitter jag och tittar på skilda världar.. Mer händer inte ..

Vad ska ni göra denna fredag? ;)

Puss

hemma idag!

Onsdagen har varit en hemma dag. Alltså menar från skolan! Sjukt tråkigt men så är det ibland. Vad har ni gjort idag? Själv har jag inte gjort så mycket, sitter och tittar på skilda världar och ska göra ett test nu snart och se vad jag får där. Har inget roligt på hjärtat, tyvärr. ha det bra! pusspuss

Suck

Har åkt på förkylning igen, när ska detta ta slut? Man kan inte prata, andas och ha humöret uppe. Kan det bli tråkigare?
Har ni också fått sånt hära tråkigt skit? Om inte så är jag glad för eran skull. Det känns ganska bra att man kan glädjas av andras saker. Visst?

Blir ingen skola för min del imorgon inte, ska bara ligga i sängen hela dagen och bara sega och mysa. Får plugga lite teori också, man kan ju inte ha det allt för bra inte..

Gick och la mig i sängen när Oscar gick och la sig men lyckades bara slumra till sen vakna jag igen av att knappt få någon luft så jag låg och vred och vände mig så tillslut tog jag mig samman och gick till badkaret och här sitter jag och hoppas på att man kan tina upp lite. Här tror jag att jag ligger ett tag sen går jag in och myser ner mig hos hjärtat.

Godnatt vi hörs imoron.

Puss på er.


I love u

Tomt

Slut på ord!

Mys hemma hos Madde!

Hej på er

Är hemma hos Madde nu. Vi ska snart laga mat och sånt sen får man väl se om där är något bra på tv. Är trött som fan idag och ändå gick jag och la mig kl 12 igår och sov till 11 .. Kan vara därför .. Min helg har väl varit bra, var hos Jennifer i fredags.. Det var nice!

Imorgon är det skola igen, bara på det! Snart lov.

Ha de bra!

Badet

Hejsan på er mina kära vänner.

Min dag har varit helt okej, men ganska trött och lektionerna har varit väldigt dryga men ibland är det såna dagar och idag var det en sådan :) men jag är lika glad för det.

Ikväll ska jag på kalas eller fest hos Jennifer , man får kalla det vad man vill jag kallar fet både och hehe. Så just nu ligger jag i badet och kopplar av. Väntar på oscar ska komma så vi kan äta något och sedan hem här igen och göra vid mig. Min lille tuttisnutt ska ju inte med eftersom han åker till tyskland tidigt imorgon bitti så det var ingen hit att fest idag det får han göra imorgon så blir det min tur att ta det lugnt då ;) haha!

Madde

Sitter just nu hemma hos Madde och kollar på enfilm. Gick ner hit med Jennifer så har fått motion och frisk luft. Alltid lika trevligt och skönt.

Idag så var jag i skolan , var duktig och höll mitt muntliga tal i nationella prov i svenska. Trodde aldrig att jag skulle få så många minuter .. Wie!

Nej snart blir det hem och öva på lä förhör som jag har imorgon.

Puss