Senaste Inlägg

Segt

Tjosan .
Hur har ni haft er onsdag? Hoppas den varit bra, min har varit seg. Skulle skrivit tal hela dagen eftersom jag inte var i skolan. Skulle till tandläkaren så jag hade bara kommit till skolan sen hade jag fått åka hem igen så jag fick stanna hemma. Men men, så kan det vara ibland .. Ska snart åka och handla present till Jennifer får se vad man hittar.

Imorgon blir det skola och tidigt börjar jag .. Puh!

Ha det bra!

Detta är världens plåga

Hejsan på er.
Är allt bra med er? Med mig är det mindre bra. Kom till skolan och hade en lektion och sedan gjorde jag ett läxförhör sen var jag tvungen att sticka hem, mensvärken spökade som vanligt. Det är en plåga! Går väl över snart.

Har bara tagit det lugnt idag och nu ska jag ta mig till duschen sen sängen och sängen och ladda ner skilda världar .. Längesedan jag såg det nu.. Sen blir det till att sova!


Puss på er

Kalas

Japp, då ska man iväg idag igen. Gud, har inte varit hemma på dagen på en helg på hur länge som helst. Blir väl första helgen nästa vecka, hoppas jag! Skulle egentligen följt med Oscar till Tyskland men jag har absolut inga pengar alls till det annars hade det varit mysigt. Men men där kommer fler gånger och då har jag förmodligen pengar.. Ska ta en dusch nu sen gör jag vid mig och väntat på Oscar sen åker vi på två års kalas.


Pussen

Full rulle

Hejsan på er.
Idag har det varit full rulle för min del .. Vaknade imorse vid 8 halv 9 och börja fixa till mig lite eftersom jag skulle delta i öppet hus på skolan. Det blev många stick i finger på folket idag hehe .. Nä men sen vid 1 blev vi hämtade och vi åkte hem sedan la jag mig i sängen och kolla klart på en film och sedan blev det att kolla på lillasyster och hennes lag när dom spela match trevligt!

Nu är jag på väg in till malmö, redo för julbord .. Yepp!

Song à long!

.

Fredag fredag wiiiii!
Och idag händer det inget skit för att imorgon ska jag till skolan sådeså.. Öppet hus, vipan i lund kom och kolla!!!

Nej nu ska jag gå och göra nytta av mitt liv!

Puss

Hahhaha

Blogg.se appen klyddar, bilder går inte alltid ladda upp och ibland inlägg .. Det är därför det kanske ser lite konstigt ut ibland. ;)


Nu går jag och lägger mig! Jobba imorgonbitti sen blir det skolan!

Tjohej! :*

Skola&jobb

Hejsan hoppsan lillebror.
Slutade skolan kl 12.55 sen visste jag inte om jag skulle hem eller till mammas jobb eftersom där inte går några bussar från vid halv 3 3 till furulund. Så ringde mamma mig och fråga om jag kunde jobba så det är bara att ta på sig arbetskläderna och börja arbeta en stund :)

Tjinheling :)


Haha vadå stora fötter .. :s

Fäääärdig!!

Äntligen färdigstädat på mitt rum. Tyvärr så funka bara den ena ljusstaken så det var bara en som kom upp men det gör inget ännu. Mamma ska försöka fixa den :D

Innan kunde man knappt se golvet nu kan man det iallafall :)

Här är bilder...

Godnatt

Nu har jag bäddat ner mig och så, ska snart sova ska bara läsa lite bloggar innan .. Det är ett måste på kvällarna om man inte redan gjort det på kvällen men då får man leta upp något annar att göra så man blir trött. Hehe , tidig skoldag imorgon ... Puh! Bit ihop Louise!

Godnatt och sov gott!

Hemma!

Vilken dag!
Hade prov och kunde ingenting.. Ligger just nu i sängen och ska vila en stund innan jag ska ut och röra på flärret och sen köra ! Hur har er dag varit?

Puss

Inte orkat

Hej på er denna trötta måndag! Allt bra hoppas jag? Med mig är det sådär, känner mig lite hängig är kanske trött.

Har inte orkat blogga denna helg, har knappt haft min mobil med mig där jag varit .. Den har varit död typ hela tiden eller så har jag bara haft lire pricent kvar.

Står i lund nu och väntar på jane ska komma med tåget sen beger vi oss till Skolan .. Zzz

Matlagning

Sitter hemma hos Madeleine just nu. Vi ar lagat lite mat så nu sitter vi och väntar på den, ska snart sätta oss i soffan och bara njuta av denna kvällen! Härligt. Är riktigt trött och sleeeden.. Ungdomar nu för tiden hihi.

Vad ska ni göra ikväll?

Puss

Bingo

Godkväll!

Idag så var det ju nationella och det gick ju inte så himla bra men det gör inget. Jag fokuserar på dom andra ämnena men det hade ju varit bra om jag klara det men det får vi se då :) hoppas ju på det bästa!

Kom hem vid 1 tror jag, cykla hem min cykel idag från stationen. Den har väl stått där två månader och vilket under att det stod kvar och framförallt var hel. Fast lite luft i däcken och det kan jag inte rekommendera, shit vad jobbigt! Aldrig mer så nu har jag ställt in lilla bettan och nu får hon stå där tills vår. Haha!

Nu ska jag, Madde och sasse gå och handla lite mat och sedan käka sen ska vi förbereda oss på att spela bingo! 20 års jubileum! ;) haha det kanske är lite tantvarning men det är skoj! Nej nu ska vi kila!

Ha en bra kväll.

Puss på er.

Då var denna dagen också med gången

Godkväll. Har ni haft en bra dag? Vad har ni gjort? Själv så har allt gått bra idag på jobbet. Lite jobbigt men jag bet ihop. 58 trappor eller vad det var, starkt jobbat! Nu ikväll har jag pluggat på min teori till körkortet men klara visst inte provet , attans Jens! Men det är bara att försöka igen , vilket jag ska göra senare ikväll och hoppas på att jag klarar det..

Imorgon är det nationella och jag kan säga att jag kan ingenting men jag får försöka iallafall!

Nu ska jag fortsätta att att kolla på dom sista fem minuterna av halv åtta hos mig!

Puss puss!

Jobb

Är på jobbet nu, är ju ledig från skolan så jag tog akt till att jobba så jag får in lite extra pengar. Det känns alltid skönt! Kan ju säga att det var inte lätt att komma upp i morse ........ Dåligt humör, trött och frös! Men nu är det mycket bättre är på väg till frukost nu sen blir det arbete igen!

Ha en bra dag!

ut och röra på fläsket

Hallå! Allt bra med er idag? Med mig är det strålande, är ledig från skolan imorgon men istället valde jag att jobba och tjäna ihop en liten slant i stället. Det känns alltid bra! Skolan har också varit bra , men väldigt dryg. Jag hatar dom långa dagarna guuud, men man lär ju somna gott ikväll. haha! Sedan på torsdag går vi på nationellaproven.. usch! Känns inte bra om jag ska berätta sanningen. Men det är väl bara till att bita ihopa och hoppas på det bästa. Har precis käkat lite mat och så, så nu ska jag ta mig en runda och ut och röra på fläsket. Kan säga att jag mår så mycket bättre av att ut och röra mig och så än att bara gå ut och träffa vänner eller bara sitta hemma hela dagarna. Det känns jätte bra att bara gå ut och gå så när man känner för det , sen kan det ju hända att man blir dålig på det och skiter i det efter ett tag men jag hoppas att det håller i sig denna gången vilket jag tror att det gör. :) Idag så har jag och Oscar varit tillsammans i 2 år och 10 månader, eller vad det är.. haha jag tappade räkningen efter ett år. Men det blir väl så. Och jag känner mig fortfarande lika kär som jag gjorde första gången jag såg killen. nej nu ska jag byta om och sånt sen ut på promenad. Puss och Kram L

Godnatt

plugghäst

hejsan hejsan på er mina kära vänner :) Hoppas allt är bra med er, med mig är det toppen. Jag känner mig riktigt glad och peppad på att plugga för engångsskull. Vet inte varför men det är väl när man har ett gott humör väl? :) Skolan har varit väldigt kort idag , 11.40-14.00. skööönt med sådan mjukstart och på onsdag är jag ledig och hoppas jag på att jobb :) Nej det var meningen att jag skulle plugga men jag kom visst inte så mycket längre än hit och till facebook, men nu får jag ta tag i kragen och plugga så man får något gjort :) Ha en bra kväll! puss L

Lördagkväll

hejsan på er, vad har ni gjort på denna lördags dag? :) Själv har jag inte gjort ett pisss, jag sov bort halva dagen och sedan har jag bara degat, har kollat på hur många avsnitt som helst av the walking dead. ganska bra nör man väl kommer in i det. Ikväll vet jag inte alls vad som händer om det blir en lugn kväll eller vad det blir det får vi se då eftersom det är ganska dött nuförtiden. Blir väl att sticka hem och äta och sen ut en sväng! nej nu ska jag fortsätta att kolla på TWD .. puss L

Godnatt

Min dag har varit bra! Hoppas er också har varit det. Har varit i skolan som vanligt och nu ikväll har jag varit hos sasse och tagit en två cider med vänner och nykomlingar... Haha ! Nä nu ska jag åka hem till min käraste och sova !! Puss

Godnatt!

Trött torsdag

Hejsan på er. Har er dag varit bra? Min har varit sådär. Har varit ganska trött men kom upp till skolan gjorde jag. Har varit ok i skolan men lite drygt och har längtat hem till min säng som jag snart ska inta och vila en stund, ska bli så jäkla gött!!! :) körde idag, men fick inre någon uppskrivning eller något sånt ganska surt. Funderar på att boka privat men det får vi se hur det blir. Ska ta och lägga mig i sängen och glo på unga mödrar en stund tills maten är klar.

Ha de bra!

L

Dags för sängen!

Godkväll. Ligger här i sängen och ska försöka sova men fastnade här och börja läsa bloggar istället, icke bra! Jag skulle gå och lägga mig tidigt idag men det såg vi hur det gick. Börjar klockan åtta imorgon så får hoppas på att jag vaknar, kan be min personliga väckarklocka väcka mig(min mamma). Det får nog bli så. Min dag har varit ganska okej, har varit trött efter resan, det är jobbigt och vara utomlands fast på samma gång ganska avkopplande. Dock har jag gått och lagt mig vid halv 11-11 varje dag och gått upp vid 8-9 tiden. Tidigt för en som brukar gå upp efter att halva dagen gått. Hade utv samtal idag också vas ska jag säga om det. Det gick väl ganska bra för att vara astrött på skolan och vill bara därifrån. Varje morgon har man ångest för att gå dit för att det är så tråkigt som det är men jag går dit med positiv inställning och försöker att göra det bästa av saken :) annars har det inte hänt så mycket mer. Ska läsa lite bloggar och sedan lite bok tills jag somnar. Ni får sova gott.

Puss på er.

L

Sitter i skolan

Hej!
Sitter i skolan och väntar på att ha min sista lektion och sedan blir det utv.samtal. Har ju inte skrivit eftersom jag har varit på gran canaria och kan berätta att det var väldigt skönt! Hade fint väder hela tiden och vi fick mycket sol på oss med.

Nu ska jag vara med på lektion .. Puss och kram!